Moș Crăciun a ajuns în Tărâmul Magic cu ajutorul pompierilor de la ISU Dobrogea

150
1

Articole de la același autor

O întâmplare mai puțin obișnuită a avut loc ieri, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța. 


O duminică după-amiază cât se poate de liniștită a fost tulburată de un zgomot puternic, urmat de strigăte disperate. Pompierii au sărit imediat să vadă ce se întâmplă și nu mică le-a fost mirarea când au descoperit că, pe acoperișul turnului din curtea Inspectoratului se află două personaje de poveste și nu unele oarecare. Moș Crăciun și renul Rudolph erau "împricinații" pentru care urma să fie desfășurată o amplă acțiune de salvare. Militarii au reușit să-i coboare fără probleme și le-au recuperat și sania care, din păcate, se stricase în accident. Pălărierul nebun, care auzise de întâmplare, a sosit și el în fugă să dea o mână de ajutor. Toți trei au fost urcați în sanie, prinsă bine pe acoperișul unei autospeciale, și au pornit-o prin oraș, spre Tărâmul Magic al Crăciunului, unde Moș Crăciun este așteptat de locuitorii de la malul mării încă de pe 1 decembrie. 


Așa a ajuns Moș Crăciun în Tărâmul Magic, unde sute de copii au întâmpinat cu imensă bucurie pe cele mai îndrăgite personaje ale iernii, dar și pe cei mai iubiți și apreciați salvatori, pompierii de la ISU "Dobrogea". "Este un gest extraordinar din partea lor să se implice în felul ăsta în viața comunității", "Sunt frumoși și spectaculoși, și nu mă așteptam să apară așa în parc", "Mi-a plăcut foarte mult venirea Moșului. Cred că este cea mai originală din România. Bravo lor", "Băiețelul meu îmi spune mereu că vrea să se facă pompier. Acum îmi pare rău și mie că am ales altă meserie" – sunt doar câteva din declarațiile la cald ale constănțenilor care au aplaudat implicarea I.S.U. "Dobrogea" în scenariul celui mai important eveniment al Festivalului Iernii 2016. 


"Vrem să mulțumim pe această cale pompierilor de la I.S.U. «Dobrogea» și superiorilor lor pentru sprijin și implicare în această acțiune mai puțin obișnuită. Au fost extrem de deschiși și au devenit, pentru câteva momente, personaje în Tărâmul Magic, arătând, astfel, constănțenilor o altă imagine a uneia dintre cele mai respectate instituții din România", au declarat organizatorii.

Moș Crăciun a devenit, astfel, de duminică, gazda Tărâmului Magic. În fiecare după-amiază, împreună cu personajele din basme, el îi va aștepta pe toți copiii cuminți sau mai puțin cuminți în Ambasada sa, unde aceștia îi pot spune poezii și pot cânta, anticipând cea mai îndrăgită sărbătoare a anului, Crăciunul. 


Și viața în Tărâmul Magic al Crăciunului continuă în fiecare zi, între orele 11.00 și 21.00, cu programul atelierelor, iar vineri, sâmbătă și duminică cu spectacolele organizate special pentru constănțeni, la Castelul Fermecat.


Festivalul Iernii 2016 - Tărâmul Magic al Crăciunului este un eveniment susținut de Primăria Municipiului Constanța și sprijinit de Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea", Inspectoratul de Poliție al Municipiului Constanța, Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța, Gruparea Mobilă de Jandarmi "Tomis" Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța.  



Comentează știrea

Marian
21 decembrie 2016
Oferta speciala !

Afacere pentru iubitorii de carti! Aceasta este afacerea cea mai potrivita pentru oamenii inteligenti si care au acasa o biblioteca! Castigi bani imbogatindu-ti biblioteca! Ce poate fi mai simplu si mai interesant? Aceasta este o oferta cu adevarat unica si revolutionara! Cere acum mai multe detalii, la adresa de email: [email protected] Succes !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Decembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Gașca Zurli"…  pe Tărâmul Magic
Pagina a fost generata in 0.5499 secunde