Monica Melencu anunță că va merge în Italia să-și caute fiica, după ce Cumpănașu i-a arătat o filmare cu o fată care seamănă cu fiica sa

556
Monica Melencu anunță că va merge în Italia să-și caute fiica, după ce Cumpănașu i-a arătat o filmare cu o fată care seamănă cu fiica sa - monicamelencu-1573304129.jpg

Articole recomandate

Monica Melencu a declarat, sâmbătă, că se va deplasa personal în Italia să-și caute fiica, după ce Alexandru Cumpănașu i-a prezentat o filmare în care apare o fată care seamănă cu Luiza, relatează Mediafax. Pe de altă parte DIICOT a precizat că pe niciun canal de cooperare internațională - autorități judiciare, cooperare polițienească - nu există indicii care ar putea susține afirmațiile lui Cumpănașu.


"Asta și fac (merge în Italia să o caute personal pe Luiza, n.r). Orice detaliu, orice minut m-a costat. Autoritățile nu au făcut nimic până s-a aflat cazul Alexandrei. Sunt 7 luni, răspunsul este: "Nu există nimic concret". Mă oprește un zid. Exclus declarația lui Dincă (potrivit căreia a omorât-o pe Luiza, n.r.)", a spus Monica Melencu la Antena3.


Mama Luizei este convinsă că fiica sa a fost răpită de o rețea și că încă este în viață.


Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă, a spus vineri seară că familia Luizei Melencu ar fi recunoscut-o pe fată într-un filmuleț pe care îl deține și care a fost făcut recent în Italia.


Ulterior, mama Luizei a afirmat că tânăra din imagini seamănă cu fiica sa, dar vocea nu se aude foarte bine.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6579 secunde