Mai multe ştiri online:

MOMENTUL MULT AȘTEPTAT PENTRU MILITARI. Măririle salariale la SGP, între 200 și 450 lei. Se vor încasa diferențele și din aprilie

Ştire online publicată Joi, 15 Iunie 2017. Autor: Cosmin ZAPOROJAN
Disputele și neîncredea militarilor privind măririle salariale sunt pe cale să se încheie, odată cu sosirea fluturașilor de salariu pe luna mai. Cum Legea privind salarizarea militarilor a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis la finele lunii mai, contabilii din MApN au avut suficient timp pentru a implementa creșterile salariale pentru toți angajații din Apărare. Este vorba mai exact de alinierea salariului minim pe economie de 1.450 lei inclusiv la nivelul bazei ierarhiei militare - SGP. 
Potrivit surselor din Armată, o parte din militari au primit în această după-amiază fluturașii de salariu, care prevăd creșteri salariale cuprinse între 200 și 450 lei pentru SGP, în funcție de vechime și grad. De asemenea, militarii vor primi luna aceasta și diferențele cuvenite pe luna aprilie, adică încă un plus de 200-450 lei.
Veștile bune nu se opresc însă aici. Începând cu 1 iulie, salariile militarilor se vor majora cu încă 15%, urmând ca de la anul, odată cu promulgarea Legii salarizării unitare de către președintele României, salariile militarilor să intre în grila de salarizare votată de Parlament, cu creșteri etapizate până în 2022.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7405 secunde