Moment de reculegere în memoria pompierului-erou slt. Marius Daniel Fripis

267
Moment de reculegere în memoria pompierului-erou slt. Marius Daniel Fripis - autrecut-1504022314.jpg
Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" au ținut, ieri, un moment de reculegere în memoria fostului lor coleg Daniel Marius Fripis, căzut la datorie la data de 29 august 2015. Sublocotenentul (p.m.) Daniel Marius Fripis și-a pierdut viața în timpul intervenției pentru stingerea unui incendiu care izbucnise în curtea unei locuințe din municipiul Constanța. Pompierul avea 42 de ani și era încadrat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Constanța. Pentru faptele de eroism și sacrificarea vieții în misiune, pompierul salvator Daniel Marius Fripis a fost avansat post-mortem la gradul de sublocotenent. 


În urmă cu doi ani, Marius Daniel Fripis avea să plece în ultima sa misiune, după ce un apel 112 anunța un incendiu de la o butelie, la o locuință situată pe strada Tabla Buții din Constanța. "Ca niciodată, drumul a fost atât de curat… Nu semafoare pe roșu, nu intersecții blocate, nu mașini în trafic. O secundă dacă mai întârziam...", mărturiseau colegii. Ajunși la fața locului, Dan Fripis a făcut o scurtă cercetare a situației și a cerut furtunul. 


În câteva fracțiuni de secundă, o bubuitură groaznică avea să aducă sfârșitul unui om extraordinar, unui profesionist desăvârșit, pe scurt, unui... erou. Dan a fost răpus de explozie. Ca un proiectil, butelia a explodat spulberând totul în jur. Din păcate și viața lui Dan, visele, speranțele și fericirea unei întregi familii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6816 secunde