Modificările Codului Rutier, considerate exagerate de șefii Poliției

142
1

Articole de la același autor

Prevederile noului proiect de Cod Rutier sunt considerate exagerate chiar și de șefii Poliției Române. Amenzile ar urma să crească până la 16.000 de lei, iar șoferii ar putea să rămână fără permis de conducere chiar și pentru cinci ani. Proiectul noului Cod Rutier se află în dezbatere publică până la sfârșitul acestei săptămâni, apoi va fi aprobat prin Ordonanță de Urgență. 

Conform realitatea.net, ministrul de Interne, Radu Stroe, a recunoscut că unele dintre modificările propuse la Codul Rutier nu pot fi puse în practică. Totuși, ministrul promite că șoferii vor fi sancționați mult mai aspru decât până acum. 

"Amenzile sunt într-adevăr prea mari, iar anumite fapte ce nu pot fi probate în fața instanței e greu să le sancționezi direct prin lege. Prin urmare, ne vom revizui punctul de vedere, dar fapte precum conducerea sub influența alcoolului, depășirea vitezei, trecerea peste calea ferată, conducerea fără permis, toate aceste fapte vor rămâne foarte grav sancționabile inclusiv cu amenzi. Proiectul va suferi modificări", a declarat ministrul de Interne.

Comentează știrea

Romana
18 septembrie 2013
FOARTE BINE !

Ba nu sunt deloc exagerate ! Cine comenteaza...sefii Politiei Romane,acesti balauri cu 7 capete manjiti pana in maduva spinarii??? Nu s-au saturat de aatatea mizerii si nereguli,de nenorociti care merg pe rosu,care nu incetinesc inaintea trecerilor de pietoni,de oameni nevinovati care mor pe treceri,de alcoolici si drogati la volan ? TOCMAI EI COMENTEAZA? Sa le fie rusine ! Ei trebuie sa fie primii care sa aprobe aceste modificari ! DA ! SUNT DE ACORD CU ACESTE MODIFICARI CARE DUC LA DISCIPLINA SI CORECTITUDINE IN TRAFIC !

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Adjunct nou la Secția 1 Poliție
Pagina a fost generata in 1.3123 secunde