Mai multe ştiri online:

MOBILIZARE FĂRĂ PRECEDENT! Încă un pachet cu cocaină, găsit la Constanța!

Ştire online publicată Sâmbătă, 06 Aprilie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
UPDATE - În această seară, a mai fost găsit un pachet cu cocaină, în dreptul localității Agigea.

***

Constănțeni, mesaj important de la Poliția Constanța:

"ATENȚIE! Conținut periculos!

Avertizăm cetățenii din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete.

Acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața!

În momentul de față, pe litoralul Mării Negre, este în derulare o amplă operațiune, într-un dosar de trafic de droguri, derulată de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi, sub coordonarea DIICOT."

Mobilizare pe tot litoralul!

Peste 300 de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi și peste 60 de autoturisme, 14 nave și  elicoptere caută droguri.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7391 secunde