Mobilizare de forțe pentru găsirea a trei fraţi minori

Duminică, 11 Aprilie 2021, 15:21
619
În cursul serii trecute, în jurul orei 20.40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârșova au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că fiii acesteia minori, cu vârsta de 8, 12 respectiv 16 ani au plecat de la domiciliul său, din comuna Ciobanu, în jurul orei 19.00, cu intenția de a ajunge în satul Miorița (comuna Ciobanu), aflat la o distanta de aproximativ 17 km.

Imediat după apelul 112 au fost mobilizate peste 40 de forțe din cadrul Poliției orașului Hârșova, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic - cu câini de urmă, precum și polițiști de la alte structuri, care au efectuat verificări și investigații pe raza comunei Ciobanu, a satului Miorița, precum și traseele posibile între cele două localități.

Totodată, a fost solicitat sprijin Gărzii de Coastă, care a sosit la fața locului cu un aparat de termoviziune, fiind vizualizat perimetrul posibil făcut de cei trei minori.

De asemenea, la fața locului a ajuns și un elicopter al Inspectoratului General al Aviației, care a survolat zona.

Astăzi, în jurul orei 06.30, cei trei minori au fost depistați de polițiști, pe DN 22A, la aproximativ 7 kilometri de orașul Hârșova.

Aceștia nu au fost victima vreunei infracțiuni și au declarat faptul că, la lăsarea întunericului, s-au dezorientat și nu au mai știut drumul către destinație, pe timpul nopții fiind adăpostiți sub un copac.

Pe această cale, atragem atenția cu privire la îndatoririle și obligațiile pe care părinții le au în privința îngrijirii, educării și supravegherii minorilor.

Pagina a fost generata in 0.1996 secunde