Moarte suspectă la un azil ilegal din Tuzla

267
Moarte suspectă la un azil ilegal din Tuzla - politi-1384245644.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au în derulare o anchetă cu privire la o moarte suspectă a unei bătrâne internate în Casa de odihnă și tratament "Marie Elaine, din comuna Tuzla. Potrivit oamenilor legii, polițiștii din Tuzla au fost sesizați, încă din 9 octombrie, de personalul Spitalului Județean Constanța, de moartea unei femei de 90 de ani, adusă la spital după ce s-a accidentat. 

"Din primele investigații s-a stabilit că cea în cauză figura internată într-un azil de bătrâni, din localitatea Tuzla, iar la data de 6 septembrie, a căzut lovindu-se în zona capului, ulterior, la data de 9 octombrie, decedând ca urmare a traumatismului suferit.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii decesului, totodată fiind sesizate și celelalte instituții abilitate în vederea verificării legalității funcționării unității respective, urmând a fi luate măsuri legale în consecință", a transmis, în această dimineață, Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt al Poliției Constanța.

De asemenea, la sediul azilului urmează să descindă și polițiștii de la Investigații Financiare, după ce activitatea instituției a fost sistată, ieri, de reprezentanții Direcției de Control în Sănătate Publică, dat fiind că funcționa fără autorizații. De altfel, cei care s-au sesizat asupra ilegalității în care funcționa azilul au fost autorităților locale din Tuzla. Potrivit informațiilor deținute de aceștia, în ultimele două luni în unitatea respectivă au decedat trei persoane. Polițiștii anchetează, însă, un singur deces. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Moarte suspectă la Adamclisi
Marţi, 08 Februarie 2011
Stire din Sănătate : Protest la Spitalul Cernavodă
Pagina a fost generata in 1.2447 secunde