Moarte suspectă! Două cadavre găsite într-o casă, la Constanța

418
Moarte suspectă! Două cadavre găsite într-o casă, la Constanța - anchetamoartesubita-1483376009.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au început o anchetă, după ce o femeie și un bărbat au fost găsiți morți, în locuința femeii, situată pe strada Bogdan Vasile din municipiul Constanța.

În a doua zi a lui 2017, un apel la numărul unic de urgență 112 anunța că proprietara unei case din Constanța nu mai răspunde la ușă.

Solicitarea a fost făcută de către un bărbat care locuia la adresa cu pricina, cu chirie. Acesta fusese plecat din localitate cu ocazia sărbătorilor de iarnă, iar când s-a întors, proprietara, o femeie în vârstă de 64 de ani, nu a mai răspuns la ușă, dar nici la telefon, lucru care l-a determinat pe bărbat să anunțe autoritățile.

Pompierii constănțeni s-au mobilizat la fața locului, pentru a debloca ușa locuinței. După ce au intrat în casă, aceștia au descoperit trupul neînsuflețit al femeii, alături de cel al unui bărbat de aproximativ 60 de ani, a cărui identitate nu a fost stabilită încă.

Pe trupurile celor doi nu există semne de violență, iar în casă nu sunt dovezi de răvășire sau semne ale unui suicid.

Vecinii spun că femeia utiliza ca sursă de încălzire un radiator cuplat la o butelie, astfel că este posibil ca victimele să se fi intoxicat cu gaz.

Cazul a fost preluat de polițiștii constănțeni. Între timp, trupurile celor doi au fost transportate la morgă, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la moartea subită a celor două persoane. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Decembrie 2016
Stire din Eveniment : TRAGEDIE / INCENDIU într-o casă
Marţi, 20 Decembrie 2016
Stire din Actual : TRAGEDIE. Un bărbat a fost găsit MORT
Pagina a fost generata in 1.6993 secunde