Moarte cumplită pentru un adolescent de 17 ani

139
Moarte cumplită pentru un adolescent de 17 ani - smurd-1514631946.jpg

Articole recomandate

Un adolescent și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit. Un băiat din Iorcani, județul Iași, a murit carbonizat după ce rulota în care se afla a luat foc. 


Tragedia s-a petrecut pe un drum forestier, din pădurea de pe raza satului Iorcani. Incendiul a fost descoperit de către un pădurar care a anunțat pompierii, informează newspascani.ro. După ce au stins flăcările, ei au făcut o descoperire șocantă: în rulotă se afla o persoană, al cărui corp era carbonizat în proporție de 90%. Acesta a fost identificat cu ajutorul unor martori. Ar fi vorba despre un tânăr în vârstă de 17 ani.


S-a dispus necropsia pentru stabilirea cauzei decesului, au confirmat reprezentanții IPJ IAȘI. Incendiul s-ar fi propagat de la o sobă neizolată corespunzător care încălzea rulota, ce aparține unei societăți comerciale care efectua lucrări de exploatare a materialului lemnos. Administratorul acesteia le-a declarat polițiștilor că băiatul venise în timpul zilei, însoțit de o altă persoană, pentru a achiziționa lemne de foc, și că ulterior a rămas peste noapte în rulotă, transmite Realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9691 secunde