€ 4.7576
£ 5.4657
$ 4.1938

Mai multe ştiri online:

Miting diaspora. Și la Constanța va fi protest în fața Prefecturii

Ştire online publicată Vineri, 10 August 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Mii de români din țară și din străinătate s-au mobilizat pentru a participa la mitingul de vineri din Piața Victoriei din Capitală. Ei cer demisia Executivului, nemulțumiți de modul de guvernare al social-democraților și de decizile luate de aceștia privind legile justiției și Codurile penale, de demiterea procurorului-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Laura Codruța Kovesi, de gafele premierului Viorica Dăncilă și de faptul că liderul PSD Liviu Dragnea se află la conducerea Camerei Deputaților în pofida faptului că a fost condamnat la închisoare.


La Constanța protestatarii se vor aduna începând cu ora 19.00 în fața Prefecturii.


„Românii din diaspora protestează pe 10 August la București. Chemăm alături de noi pe frații noștri din țară care demonstrează fără oprire împotriva corupției de mai bine de un an. Suntem împreună! CONTINUĂM LUPTA ÎMPOTRIVA CORUPȚIEI! Nu renunțăm la democrație! Apărăm statul de drept! Nu vom lăsa să câștige nedreptatea, hoția și incompetența!”, este unul dintre zecile de mesaje care circulă de câteva săptămâni pe Facebook.


Manifestația anti-guvernamentală a fost anunțată pe Facebook de mai bine de o lună, fiind create mai multe pagini de eveniment pe care au fost postate fotografii cu cei care au plecat deja spre Capitală, cu tricouri cu mesaje precum „Nu mai vrem penali” și „Diaspora vine acasă”, cu afișe, pancarte, steaguri și chiar stickere lipite pe mașini și motociclete cu logo-ul mitingului.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.724 secunde