Misterul întâlnirii dintre Geani Deli-Iorga și mama lui Bogdan Mitu

1216
Misterul întâlnirii dintre Geani Deli-Iorga și mama lui Bogdan Mitu - debdf27243aa9581944616f421fa3fb8.jpg
Procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța continuă cercetările în dosarul crimelor de la Cernavodă prin audierea rudelor victimelor.
Procurorul care coordonează ancheta ne-a declarat că mama lui Bogdan Mitu - cel care se presupune că și-a omorât soția după care s-a sinucis - a fost audiată în cursul zilei de luni, a declarat că s-a întâlnit cu Geani Deli-Iorga într-o cameră pe care aceasta o avea închiriată în Cernavodă și unde Geani avea acces și putea să meargă oricând. "La acea locație s-au întâlnit cei doi și nu acasă la familia Garoafă, așa cum s-au făcut speculații" - ne-a declarat procurorul de caz. Declarația acesteia se coroborează și cu cea dată inițial de Geani Deli-Iorga, care a spus că i-a omorât pe cei doi, a mers la acea cameră închiriată de mama lui Bogdan Mitu, după care s-a întors la locul crimei, pentru a ascunde cadavrele.
Mai precis, Doina Stoica mama lui Bogdan Mitu, a spus procurorilor că, în data de 3 ianuarie, ea se afla în București. Imediat ce a fost anunțată că fiul ei și soția sa s-au aruncat în Canalul Dunăre-Marea Neagră ea a plecat la Cernavodă. A fost, inițial, acasă la familia Garoafă, dar nu a intrat în imobil. Un băiat al familiei care locuiește în aceeași curte cu soții Garoafă i-a spus că aceștia nu sunt acasă, astfel că femeia a plecat.
Ulterior, mama lui Bogdan Mitu s-a dus la o cameră pe care o avea închiriată, tot în Cernavodă, pe strada Sevastopol, acolo unde l-a găsit pe Geani Deli-Iorga.
Acesta avea acces la acea locație, pentru că mai aducea clienți, pentru a-i tunde. "Ea a povestit că Geani Deli-Iorga era impacientat, neliniștit…" - ne-au declarat procurorii, dar femeia a considerat că este așa de răvășit din cauza dispariției fiului ei și, totodată, a prietenului său cel mai bun. Tot acolo, femeia i-a dat și de mâncare… După ce a plecat de la acea locație, Geani Deli-Iorga a mers acasă la familia Garoafă, ascunzând cadavrele sub un pat și în șifonier.
În continuare, polițiștii de la Transporturi caută cadavrul lui Bogdan Mitu în apa Canalului Dunăre-Marea Neagră. Totodată, acesta este dat și în urmărire generală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Ianuarie 2011
Stire din Eveniment : Mărturia șocantă a criminalului
Pagina a fost generata in 0.2822 secunde