Misterele morții profesoarei de la ASE

2490
1
Misterele morții profesoarei de la ASE - luminitacalin1318528763-1318537834.jpg

Articole de la același autor

Se poate spune, aproape cu certitudine, că o parte din misterul dispariției asistentei universitare de la ASE, Luminița Călin, despre care nu s-a mai știut nimic din luna decembrie 2010, când s-a refugiat pe un câmp, între localitățile Crucea și Stupina, a fost elucidat. Potrivit raportului medicilor legiști de la Institutul de Medicină Legală (IML) "Mina Minovici", în proporție de 99% craniul și fragmentele osoase care au fost găsite pe câmp, la câteva luni de la dispariția pro-fesoarei, aparțin Luminiței Călin. Cel puțin acest lucru îl arată rezultatul testelor ADN făcute de specialiști. În continuare, polițiștii constănțeni, cel mai probabil tot cu ajutorul medicilor de la IML "Mina Minovici", trebuie să stabilească ce anume a dus la decesul femeii. Cel mai probabil, așa cum se și bănuia la momentul respectiv, ea și-ar fi găsit sfârșitul de frig și, probabil, din cauză că a fost sfâșiată de animale.
Rămâne însă, în continuare, să se elucideze alte aspecte legate de dispariția femeii. Cel mai mare semn de întrebare este de ce a fugit femeia pe câmp, pe jos, în plină noapte, pentru a scăpa de polițiștii care o urmăreau pentru că nu a oprit mașina la semnalele lor. Un alt aspect interesant și care dă de gândit: perimetrul în care au fost găsite rămășițele femeii a fost luat "la picior" de zeci de polițiști și jandarmi în perioada imediat următoare dispariției ei, dar fără succes. Pentru ca, ulterior, la alte câteva luni, un cioban, din pură întâmplare, să găsească un craniu omenesc și alte rămășițe despre care s-a bănuit, din start, că ar fi ale profesoarei dispărute. Lucru ce s-a confirmat abia acum…
Polițiștii mai au de lămurit încă destul de multe aspecte. Printre acestea se află și afirmațiile rudelor femeii, care spun că, în ultimele luni de viață, ea ar fi lichidat din conturile familiei între 50.000 și 60.000 de euro. Ce s-a întâmplat cu banii aceștia? Unde au dispărut? Nimeni nu știe.
La sfârșitul anului trecut, femeia de 37 de ani a atras atenția polițiștilor pentru că circula cu viteză foarte mare și cu luminile stinse. Ei au pornit în urmărirea ei până când mașina profesoarei s-a împotmolit. Ea a coborât speriată și a luat-o la fugă pe câmp. A fost ultima oară când femeia a fost văzută în viață.



Comentează știrea

anonim
18 aprilie 2015
disparitia Luminita Calin

A fost drogata ?

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Septembrie 2011
Stire din Social : A murit chirurgul Alexandru Pesamosca
Pagina a fost generata in 1.6503 secunde