Misiuni ale jandarmilor, polițiștilor și pompierilor, la o serie de evenimente

175
Misiuni ale jandarmilor, polițiștilor  și pompierilor,  la o serie de evenimente - misiuni-1518197452.jpg
În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu polițiști și pompieri din municipiu, vor acționa pentru asigurarea ordinii la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.

Astfel, în perioada 10-11 februarie, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în zona Sălii Sporturilor, unde vor avea loc zece partide de fotbal în sală, în cadrul competiției sportive Trofeul "Telegraf".

Sâmbătă, 10 februarie, începând cu ora 7.30, jandarmii vor însoți participanții la o procesiune religioasă cu moaștele Sf. Ierarh Nicolae, ce va avea ca punct de plecare Biserica Sf. Mc. Haralambie, situată pe bulevardul Tomis. În aceeași zi, începând cu ora 12.00, oamenii legii vor avea în vedere desfășurarea, în condiții de siguranță, a meciului de handbal feminin dintre echipele CSU Neptun Constanța și HC Dinamo București, ce va avea loc la Sala Sporturilor.

Duminică, 11 februarie, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de baschet masculin dintre echipele BC Athletic Constanța și CSM Mediaș, eveniment sportiv ce se va disputa la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 12.00.

"Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului", vă sfătuiesc oamenii legii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4173 secunde