Misiune importantă pentru Detașamentul Drill Team al Brigăzii 30 Gardă "Mihai Viteazul"

187
Misiune importantă pentru Detașamentul Drill Team al Brigăzii 30 Gardă

Articole recomandate

Detașamentul Drill Team al Brigăzii 30 Gardă "Mihai Viteazul" va participa la Festivalul NATO Virginia International Tattoo, care va avea loc în perioada 25-28 aprilie, în Norfolk, Virginia, Statele Unite ale Americii.


Participarea la acest eveniment vine ca răspuns la invitația primită din partea organizatorilor acestui festival de tradiție în domeniu și reprezintă o premieră pentru Armata României, precum și o reafirmare a bunelor relații stabilite cu partenerul strategic în Alianța Nord Atlanică.


Anul acesta, alături de militarii români, vor mai performa detașamente ale armatelor din Australia, Canada, Elveția, Franța, Iordania, Regarul Unit al Marii Britanii și Statele Unite ale Americii.


Tema din acest an a festivalului este "Salutăm femeia militar", iar detașamentul Drill Team românesc se numără printre puținele, la nivel mondial, care are în componență militari femei.


În marja evenimentului, militarii români vor participa și la alte activități ce se vor organiza cu ocazia sărbătoririi a 70 de ani de la înființarea NATO.


Miercuri, 17 aprilie, începând cu ora 12.00, militarii din Detașamentul Drill Team vor efectua un antrenament general. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5833 secunde