€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

Mișcări de trupe. Cine este propusă pentru a funcția de procuror șef adjunct al DIICOT

Ştire online publicată Vineri, 14 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a propus-o, astăzi, pe Elena Giorgiana Hosu pentru ocuparea funcției de procuror șef adjunct al DIICOT, informează Agerpres.

De asemenea, Tudorel Toader propune numirea a trei procurori în funcții de conducere în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție: Antonia Eleonora Constantin - procuror șef al Secției Judiciare, Iuliana Nedelcu - procuror șef adjunct al Secției Judiciare, Florena Esther - șef al Secției de Resurse Umane și Documentare.

Potrivit unui comunicat al MJ, în ceea ce privește funcția de procuror șef al Secției judiciare penale din cadrul DNA, Ministerul Justiției anunță că nu se va face o propunere de numire pentru aceasta.

Propunerile ministrului Justiției au loc în urma organizării unei selecții în vederea numirii în opt funcții vacante de conducere din cadrul Parchetului General, DIICOT și DNA.

Erau anunțate patru funcții vacante la Parchetul General (procuror-șef și procuror-șef adjunct al Secției Judiciare, procuror-șef și procuror-șef adjunct al Secției de Resurse Umane și Documentare), trei funcții la DNA (procuror-șef și procuror-șef adjunct al Secției de combatere a corupției, procuror-șef al Secției Judiciare Penale), precum și un post vacant de procuror-șef adjunct la DIICOT.

Urmează ca aceste propuneri să fie transmise Secției pentru procurori din cadrul CSM, în vederea obținerii avizului consultativ, și, ulterior, președintelui Klaus Iohannis, pentru numirea în funcție.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8017 secunde