Mircea Băsescu, o nouă cerere de eliberare condiționată

551
Mircea Băsescu, o nouă cerere de eliberare condiționată - basescu-1499603192.jpg

Articole recomandate

Mircea Băsescu ar putea scăpa de pușcărie foarte curând. Acesta a făcut o nouă cerere de eliberare condiționată, care va fi judecată miercuri, pe 12 iulie.


Este cea de-a treia cerere de eliberare condiționată pe care o face Mircea Băsescu. Cererea va fi judecată, miercuri, la Judecătoria Medgidia. A mai fost o cerere, la care această instanță i-a dat câștig de cauză. Mircea Băsescu se va prezenta în fața judecătorilor și le va spune cel mai probabil că a îndeplinit toate criteriile necesare și a săvârșit un an de închisoare din condamnarea de patru ani, potrivit stiripesurse.


Mircea Băsescu a fost condamnat definitiv, în iunie 2016, de Curtea de Apel Constanța, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență, în dosarul în care a fost judecat pentru că ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistrați pentru soluționarea unui proces care îl viza pe Sandu Anghel. 


În același dosar, Marian Căpățână a primit trei ani de închisoare cu executare pentru complicitate la trafic de influență, mai spune sursa citată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4866 secunde