Minoră dispărută în drum spre liceu/Ați văzut-o?

2818
Minoră dispărută în drum spre liceu/Ați văzut-o? - disparuta-1316614554.jpg
Polițiștii din Medgidia au fost sesizați de un bărbat din localitate cu privire la faptul că fiica sa minoră ISMAIL DENIS GULTEN, de 15 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.
Semnalmentele fetei sunt: înălțime 1.50 - 1.55 m, greutate 35 - 40 kg, constituție atletică, păr șaten, tuns scurt până la baza umerilor, fără semne particulare.
La momentul dispariției, ea era îmbrăcată cu pantalon lung, drept, din stofă de culoare roșie, un tricou cu anchior având mâneci scurte și care prezintă în partea stângă inscripția "LTNB", și încălțată cu pantofi sport de culoare neagră cu roz având talpa înalta. La una dintre mâini purta mai multe brățări din ață împletită, diferite culori.
Polițiștii spun că minora a plecat de la domiciliu către liceul unde învață, dar din verificările efectuate s-a stabilit că în ziua respectivă aceasta nu a frecventat cursurile școlare.
Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze Poliția Municipiului Medgidia, sau dispeceratul IPJ Constanța, tel. 0241.611.364 int. 20005.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
Stire din Eveniment : Dispariție misterioasă! Ați văzut-o?
Pagina a fost generata in 0.3514 secunde