MINORĂ care lucrează într-un restaurant din Constanța, VIOLATĂ de TAXIMETRISTUL care ar fi trebuit s-o ducă acasă

Miercuri, 09 August 2017
7790
Un taximetrist în vârstă de 41 de ani a fost reținut de polițiștii constănțeni după ce ar fi violat o minoră, de 17 ani. Totul s-ar fi petrecut în noaptea de 6 spre 7 iulie, când tânăra care lucrează la un restaurant din municipiul Constanța a solicitat un taxi pentru a pleca acasă, după terminarea programului. 


Pe drum, Vasile Paraschiv i-a propus tinerei să îl însoțească acasă pentru a se cunoaște mai bine. Taximetristul a cumpărat chiar și o sticlă de whisky, cei doi fiind de acord să continue discuțiile într-o cameră de hotel de pe strada Dezrobirii. Ajunși în hotel, bărbatul ar fi obligat-o pe tânără să întrețină raporturi sexuale normale și orale, fără consimțământul victimei. 


Vasile Paraschiv a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Judecătoriei Constanța cu propunerea de arestare preventivă. Bărbatul nu este la prima abatere, el fiind condamnat la închisoare cu executare tot pentru viol, în anul 2013. După 3 ani de stat în spatele gratiilor, individul a fost eliberat.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3114 secunde