Minor de 5 ani ascuns de mamă sub bancheta microbuzului pentru a ieși ilegal din România

422
Minor de 5 ani ascuns de mamă sub bancheta microbuzului pentru a ieși ilegal din România - frontiera-1534604508.jpg
Polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni au descoperit ascuns într-un microbuz, sub bancheta din spate, un minor în vârstă de 5 ani pe care mama acestuia a încercat să îl scoată ilegal din țară, deoarece nu avea documente de călătorie.


Conform unui comunicat de presă al IGPF, vineri dimineață, la Punctul de Trecere Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară, călătorind ca pasager într-un microbuz marca Volkswagen, o femeie, cetățean român, în vârstă de 30 de ani, domiciliată pe raza județului Sibiu.


La controlul efectuat asupra microbuzului, polițiștii de frontieră au descoperit ascuns sub bancheta din spate, acoperit cu o pătură, un băiat în vârstă de 5 ani.


Minorul este fiul pasagerei iar aceasta a declarat că intenționa să ajungă cu băiatul în Polonia, unde a menționat că are un loc de muncă, dar că nu avea documente de călătorie pentru acesta, fapt pentru care l-a ascuns sub banchetă.


Celor două persoane li s-a întrerupt călătoria, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de participație improprie la trecerea frauduloasă a frontierei de stat. 


Sursa: Agerpres.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.788 secunde