Minor beat și fără permis, "campionul" șoferilor prinși în ofsaid

408
Minor beat și fără permis,
Sâmbătă și duminică, polițiștii constănțeni au întocmit mai multe dosare penale șoferilor care s-au întrecut în contravenții și infracțiuni.

Sâmbătă seară, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă l-au depistat pe un tânăr, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe strada I.D. Chi-rescu din localitate, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În aceeași seară, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia l-au depistat pe un băiat, în vârstă de 17 ani, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe strada Oituz din Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Un alt tânăr de 17 de ani a condus un moped, pe strada Mare din localitatea Lumina, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina l-au depistat pe un bărbat, în vârstă de 43 de ani, care a condus un moped, pe strada Mare din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Duminică, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Albești l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 391, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3452 secunde