Ministrul Transporturilor anunță prima demitere

218
Ministrul Transporturilor anunță prima demitere - cuc10369400-1552144228.jpg

Articole recomandate

Directorul general al CFR Călători, Leon Bărbulescu, va fi înlocuit din funcție, a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor a declarat în cadrul unei conferințe de presă că îl va demite pe Leon Bărbulescu, directorul general al CFR Călători. Decizia vine după ce directorul a demonstrat că nu cunoaște nici bugetele de care dispune, nici proiectele pe care trebuie să le implementeze și a afirmat în direct, după deraierea unui tren, că tocmai a fost trezit din somn.

"Ministrul Transporturilor nu poate interveni să dea afară un director de la o companie care este guvernată de OUG 109 (privind guvernanța corporativă în întreprinderile de stat - n.r.). Eu am avut discuții cu reprezentantul AGA, mi-am arătat nemulțumirea vizavi de activitatea domnului director de la CFR Călători, m-am supărat pe domnul director că s-a antepronunțat dinainte ca cei de la AGIFER să spună care au fost cauzele deraierii și pentru faptul că dânsul, în momentul în care a intrat în direct - și aici felicit jurnaliștii - a demonstrat că avem un director care ne spune că trebuie să facem lucrurile ca să fie bine, să nu fie rău și că este trezit din somn. Atunci avem o problemă. Nu știe ce buget, nu știe ce proiecte are, nu știe nimic. Pe mine asta m-a deranjat", a spus Cuc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8633 secunde