Ministrul Stroe confirmă: EURO 2020 va avea loc în cele mai bune condiții!

198
Ministrul Stroe confirmă: EURO 2020 va avea loc în cele mai bune condiții! - ddd-1580473962.jpg
Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a confirmat, vineri, într-o conferință de presă susținută la sediul Guvernului la finalul Comitetul interministerial de pregătire și organizare a turneului final al Campionatului European de fotbal, că EURO 2020 va avea loc la București în cele mai bune condiții. "Marcăm de aici, din sediul Guvernului, intrarea în faza finală de pregătire a EURO 2020, eveniment de maximă importanță pentru țara noastră. După discuțiile de astăzi vă pot reconfirma că EURO 2020 va avea loc la București în cele mai bune condiții asumate de statul român. Acest eveniment este o certitudine pentru România. În această ședință, Compania Națională de Investiții (CNI) ne-a informat că toate facilitățile necesare acestui important eveniment vor fi finalizate și vor fi disponibile în momentul începerii turneului final", a spus Stroe.

Acesta a explicat că lucrările la linia ferată care va lega Aeroportul Henri Coandă de Gara de Nord din Capitală și la Aeroportul Băneasa au început. "Linia ferată care leagă Aeroportul Otopeni de Gara de Nord și modernizarea Aeroportului Băneasa sunt în proces de implementare. Este practic un plus pe care autoritățile române îl aduc planului de mobilitate oferit la momentul angajării la acest Campionat European", a precizat Ionuț Stroe.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Națională din Capitală. Bucureștiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C și una în faza optimilor de finală. Astfel, pe Arena Națională sunt programate meciuri în zilele de 14, 18, 22 și 29 iunie 2020. Dacă se califică în urma barajului de Liga Națiunilor, echipa națională a României va juca cel puțin două partide la București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5033 secunde