Ministrul Nuți, spaima în construcții

6451
Ministrul Nuți, spaima în construcții - 28a6d911754a6cfe2cba8ea52c90d7e7.jpg

Articole de la același autor

Tăvălugul pornit de ministrul Turismului a făcut victime celebre, precum Hotel Palm Beach, terasa Cafe del Mar sau Club Cotton

Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, a luat la puricat nisipul de pe litoralul românesc, dând ordin ca orice clădire construită fără autorizație să fie imediat demolată. Până acum, din ordinul ei, au fost culcate la pământ 15 construcții, iar acțiunea va continua.
Printre altele, Udrea a dat asigurări că toate construcțiile ilegale vor dispărea de pe plajă. "Am demarat inventarierea tuturor construcțiilor de pe litoral deja executate sau în curs de amenajare. Nimeni nu știe câte sunt ori dacă sunt legale sau nu. S-a început în zona plajelor. Pe litoral nu se mai construiește fără autorizație. Au fost identificate cazuri în care diferiți întreprinzători construiau fără autorizație", a declarat Elena Udrea.
De asemenea, ea a mai spus că în prezent sunt în curs de demolare 24 de chioșcuri (19 din Costinești și cinci din Vama Veche). "Acțiunile vor continua. Începând de joi, vom fi și noi pe litoral. Pentru cei care cred că pot da telefoane ca să-și mențină construcțiile ilegale de pe plajă îi informez că pot suna la un singur număr de telefon, la al meu. Iar soluția va fi de a sesiza organele de urmărire penală", a mai precizat ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului.
Cele 15 construcții demolate sunt: barul cu terasă HCB Sport SRL, bufetul de alimentație publică Bing Rom Impex Com Bingo Europa București SRL, chioșcul cu terasă Givaprodcom SRL, chioșcul poliedral Felix I, Terasa Rico, CDC Company SRL (Terasa Azur), La Costa 1 și La Costa 2 (Elcos Company SRL), Bacum Impex SRL (Terasa Maria), SMP Roger SRL, Mirpet Trading SRL (Club Terasa Cotton), Malaga Club SRL (Cafe del Mar), Betina M SRL (Hotel Palm Beach), toate din Mamaia, precum și Fluid Serv SA din Costinești și Auto Best SRL din Năvodari.
Trebuie precizat că, în majoritatea cazurilor, au fost demolate extinderi ale teraselor respective și nu vechile construcții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5373 secunde