Ministrul de Interne dă explicații despre protestele din stradă

162
Ministrul de Interne dă explicații despre protestele din stradă - carmendanministrudeinterne2-1486636286.jpg

Articole de la același autor

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a venit, astăzi, la Comisia parlamentară pentru controlul SRI pentru a discuta pe tema protestelor din stradă.


Anterior, directorul SRI, Eduard Hellvig, a fost prezent la comisie, unde a stat aproximativ o oră și jumătate. Înainte de audiere, el a precizat că SRI nu a fost și nu este implicat politic și nu are ce să își reproșeze.


Președintele Comisiei, Adrian Țuțuianu, a declarat, în deschiderea ședinței, că vor fi discuții privind protestele din ultima perioadă și activitățile SRI și Ministerului de Interne, precum și despre execuția bugetară pe anul 2014.


"Discutăm despre protestele care au avut loc în ultima perioadă și activitățile desfășurate de Serviciul Român de Informații și Ministerul de Interne. Discuția are loc pe baza scrisorii transmise instituțiilor menționate. La punctul doi vom discuta despre execuția bugetară pentru anul 2014, măsurile dispuse de Curtea de Conturi și modul în care SRI și-a îndeplinit obligațiile de punere în aplicare a acelor măsuri", a precizat Țuțuianu, citat de Agerpres.


Adrian Țuțuianu declara săptămâna trecută că i-a trimis o scrisoare șefului SRI prin care îi solicita o informare privind aspecte legate de protestele din Piața Victoriei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.475 secunde