Ministrul Cuc recunoaște că a întrebat-o pe șefa Tarom "ce parlamentari zboară" în ziua moțiunii

Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
160
Scandalul de la Tarom ia amploare. DNA a deschis un dosar în care vrea să afle dacă ministrul Transporturilor a cerut ținerea la sol a avioanelor Tarom în ziua moțiunii, pentru a bloca votul opoziției. Răzvan Cuc a ieșit la atac într-o conferință de presă, în care a negat acuzațiile, dar a recunoscut că a întrebat de "lista" parlamentarilor care vin la București în ziua moțiunii.

Ministrul Transporturilor susține că nu i-a cerut fostei șefe a Tarom să țină avioanele la sol în ziua moțiunii, ci a întrebat-o doar Răzvan Cuc a confirmat că s-a întâlnit miercuri seara cu Mădălina Mezei, fosta directoare a TAROM, dar a spus că aceasta i-a solicitat întâlnirea. El a negat că i-ar fi cerut reținerea unor aeronave la sol în ziua moțiunii de cenzură.

În schimb, ministrul demis recunoaște că s-a interesat ce parlamentari vin la București, dar spune că a vrut să se asigure că "totul e OK".

Cu câteva ore mai devreme, directoarea demisă de la Tarom, Mădălina Mezei, a făcut declarații de presă în care a dezvăluit cum a fost pusă de ministrul Cuc să țină avioane la sol în ziua moțiunii de cenzură.

Mădălina Mezei a declarat că a fost chemată de ministru Cuc care i-a spus că: "Trebuie să anulăm niște curse interne". Fosta directoare i-a spus acest lucru este imposibil că: "nu suntem stăpâni de sclavi." Cursele vizate erau cele de Timișoara (două curse), Oradea, Baia Mare, Satu Mare.

Pagina a fost generata in 0.3895 secunde