Ministrul Carmen Dan, vizită de lucru la Constanța

302
1
Ministrul Carmen Dan, vizită de lucru la Constanța - carmendan-1524911326.jpg
Ministrul Carmen Dan a sosit în această dimineață la Constanța. Ministrul Afacerilor Interne va trece în revistă efectivele din dispozitivul MAI care va fi la datorie pe litoral în minivacanța de 1 Mai și pe perioada sezonului estival.


Ministerul Afacerilor Interne va face o paradă publică a "elementelor de dispozitiv care vor asigura ordinea publică și siguranța cetățenilor pentru perioada minivacanței de 1 Mai și a sezonului estival". La prezentare vor fi de față ministrul Carmen Dan și secretarii de stat din MAI Raed Arafat și Nucu Marin.


"Sâmbătă, 28 aprilie a.c., ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, va efectua o vizită de lucru în județul Constanța în vederea evaluării gradului de pregătire a structurilor MAI pentru asigurarea climatului de ordine publică și a intervenției în situații de urgență pe timpul minivacanței de 1 mai și a sezonului estival. Vizita va începe cu o ședință operativă la nivelul Instituției Prefectului Județului Constanța, iar în jur de orei 12.00, la sediul Poliției Mamaia, se va trece în revistă o parte din tehnica structurilor MAI implicate în gestionarea ordinii și siguranței publice", a anunțat Prefectura Constanța. 


Comentează știrea

europeanu
28 aprilie 2018
Hotii la parnaie !

Adica vine si coarda la mare pe banii faierimii votatoare de pesedei.

Pagina a fost generata in 3.5804 secunde