Ministrul Apărării Naționale, la Constanța: "Nu va fi achiziționat un submarin, ci trei"

6009
4
Mihai Fifor, ministrul Apărării Naționale, a ajuns în Portul Militar Constanța, unde vizitează navele militare și echipajele acestora. Acesta a declarat, în cadrul unei conferințe susținute la bordul fregatei 221 "Regele Ferdinand", că "pe plan mediu si lung nu va fi achiziționat un submarin, ci trei. 


"De asemenea, îmi doresc ca modernizarea fregatelor și corvetelor să fie făcută într-un șantier naval din România". 


Ministrul Apărării a mai anunțat ca dorește extinderea bazei militare de la Mihail Kogalniceanu.


În continuare, ministrul Fifor va purta discuții cu studenții și cadrele didactice de la Academia Navală "Mircea cel Bătrân",
precum și cu membrii și comandanții echipajelor navelor militare britanice și turcești, staționate în aceste zile în portul Constanța.




Comentează știrea

Daniela
2 februarie 2018
Selectăm moderatori anunțuri

CEL MAI PERFORMANT SISTEM DIN ROMANIA Oferim job online part-time la domiciliu Doar pentru cei care, cu adevărat vor să câștige.Fii propriul tău șef ! Solicităm operatori online pentru muncă ușoară de 3-4 ore pe zi. PROIECT PENTRU AMBIȚIOȘI Mai multe detalii la adresa de e-mail [email protected]

europeanu
2 februarie 2018
Hotii si justitia la parnaie !

nesimtirea a ajuns la apogeu !!! Trei sferturi din romani se caca-n fundu curtii iar boul asta aiureaza. De fapt pregateste hotiile pesedeului.

Stroe Raja Felix
2 februarie 2018
Conteaza si...comisionul

Daca pentru cele 2 (doua) fregate pe care doar vopseaua si legea hidrostaticii a lui Arhimede le mai tine pe apa s-a luat un comision f. mare de catre "nastase impuscatul" , pentru 3 submarine (!!!) o sa fie ceva comision pentru Daddy si idiotul asta de fifor...!

Torpila
3 februarie 2018
E rau , dar o s-o ducem bine! !

Nea Fifor asta e glumet tare , la fel precum guvernarea PSD, submarinele vor fi de jucarie, sa se poata juca in cada cu ele. Idiotilor, voi nu sunteti in stare sa reparati ce aveti si mai cumparati ... 3 submarine !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5219 secunde