Ministrul apărării naționale, Cornel Dobrițoiu, prezent la repatrierea militarilor din Afganistan

280
Ministrul apărării naționale, Cornel Dobrițoiu, prezent la repatrierea militarilor din Afganistan - dobritoiucorneliu-1345469686.jpg
Ministrul apărării naționale, Corneliu Dobrițoiu, va participa marți, 21 august, începând cu ora 10.00, la ceremonia de repatriere din Afganistan a militarilor Batalionului 2 Manevră, care va avea loc la sediul Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată, din Focșani.

Cei peste 650 de militari, care au încadrat timp de șase luni Batalionul 2 Manevră, provin, în principal, din Batalionul 280 Infanterie Mecanizată, și au fost înlocuiți în teatrul de operații de militari din Batalionul 33 Vânători de Munte "Posada".

Totodată, Drapelele de luptă ale Batalioanelor 280 și 300 Infanterie Mecanizată, din compunerea Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată "Unirea Prinicipatelor", vor fi decorate cu "Ordinul Virtutea Militară", în grad de Ofițer, cu însemn pentru militari, de război.

La activitate au fost invitate rude ale militarilor, cadre militare în activitate și în rezervă și reprezentanți ai autorităților locale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2869 secunde