Ministrul Apărării, la masă cu președintele Consiliului Atlantic al SUA

153
Ministrul Apărării, la masă cu președintele Consiliului Atlantic al SUA - ciucajpg-1581878270.jpg

Articole recomandate

Ministrului Apărării Naționale a avut întâlniri cu reprezentanți ai Consiliului Atlantic, la Munchen, unde a participat la Conferința de securitate.
Astfel, Nicolae-Ionel Ciucă, a avut, duminică, o întrevedere bilaterală cu președintele Consiliului Atlantic al SUA (AC), Frederick Kempe, și a participat la o masă rotundă prezidată de generalul (ret.) James Jones, fost comandant Suprem al Forțelor Aliate din Europa (SACEUR) și președinte executiv de onoare al AC, informează Biroul de presă al MApN.
În cadrul întâlnirii cu președintele Consiliului Atlantic al SUA, ministrul Apărării Naționale a adus în discuție importanța pe care România o acordă Parteneriatului Strategic cu Statele Unite ale Americii, în toate domeniile de activitate, cu accent pe cel strategic și de apărare. Ministrul Ciucă a amintit de colaborarea de succes în cadrul proiectelor în format multilateral, precum Inițiativa celor Trei Mări și Mobilitatea Militară, accentuând că mobilitatea militară rămâne o prioritate atât pe agenda națională, cât și la nivelul NATO și al Uniunii Europene.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 16 Februarie 2020
Stire din Eveniment : Copil de patru ani, găsit mort în casă
Pagina a fost generata in 0.893 secunde