Miniștrii Ioan Rus și Victor Paul Dobre și-au dat demisia

439
Într-o conferință de presă organizată la ora 10,00, ministrul de Interne Ioan Rus și-a anunțat înaintarea demisiei din funcție. El a susținut că a luat această decizie din cauza presiunilor care se fac asupra sa și asupra ministerului pe care-l conducea, în contextul referendumului.


"Alegerile locale au fost bine organizate. La foarte scurt timp s-a organizat referendumul pentru demiterea președintelui Traian Băsescu. Prin efortul tuturor instituțiilor, aceste liste au fost curățate, pe liste fiind 18 294 514 cetățeni. După acest referendum, CCR ne-a cerut date privitor la aceste liste și s-au cerut lămuriri cu privire la precizia cu care au fost furnizate anumite date. Asupra mea și a MAI s-au exercitat nenumărate presiuni, nenumărate discuții și aprecieri, începând cu Traian Băsescu și terminând cu Crin Antonescu. Acest lucru este complet inacceptabil. Limitele demnității mele le stabilesc singur. Eu sunt un politican onest și Corect și din acest motiv mi-am înaintat demisia de onoare", a declarat ministrul demisionar.

De asemenea, în cadrul aceleiași conferințe de presă, ministrul Ioan Rus a menționat că și ministrul delegat pentru Administrație Victor Paul Dobre, în prezent plecat din țară, și-a înaintat demisia din funcție în această dimineață. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 06 August 2012
Stire din Eveniment : Incendiu la Mihail Kogălniceanu
Pagina a fost generata in 1.6173 secunde