€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

Miniștrii Apărării din statele membre ale Inițiativei B9, reuniți la Varșovia

Ştire online publicată Vineri, 05 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Ministrul Apărării naționale, Gabriel Leș, participă la Reuniunea miniștrilor apărării din statele membre ale Inițiativei B9, care are loc, în aceste zile, la Varșovia. 


Reuniunea reprezintă o oportunitate pentru discutarea subiectelor de actualitate de pe agenda NATO și Uniunii Europene, din perspectiva Summit-ului aniversar al Alianței și deținerii de către România a Președinției rotative a Consiliului UE. Discuțiile se concentrează pe necesitatea continuării eforturilor de consolidare a posturii NATO de descurajare și apărare, cu prioritate pe flancul estic. 
La activitate, co-organizată de Ministerul Apărării Naționale din Polonia și Ministerul Apărării Naționale din România, participă miniștrii apărării din statele membre ale inițiativei, oficiali ai NATO, precum și reprezentanți ai Departamentului american al apărării. 
Subiectele principale de pe agendă reunesc contribuția B9 privind abordarea NATO 360 referitoare la postura de apărare și descurajare, sprijinul B9 pentru implementarea Strategiei globale a UE pentru politică externă și de securitate, precum și cooperarea B9-SUA. 
Madlena CĂLUGĂREANU
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7355 secunde