Militarul român ucis în Afganistan a avut o tentativă de a renunța la armată. "Era pâinea lui Dumnezeu. În el aveam cea mai mare încredere în misiuni"

5636
4
Militarul român ucis în Afganistan a avut o tentativă de a renunța la armată.

Articole recomandate

Moartea caporalului Mădălin Stoica, răpus în Afganistan de o mașină capcană, a adus multă tristețe printre foștii camarazi de la unitatea din Buzău la care era încadrat. 


Militarul lucra ca sanitar la Batalionul de Informații, de lângă Comandamentul Diviziei Getica, însă plecase în misiune cu o unitate din Focșani. 


"Dumnezeu a luat la el un om atât bun, căruia nu-i găseai un cusur", spune un fost cadru militar, prieten al familiei năpăstuite. 


XXX


Ministerul Apărării Naționale a anunțat, vineri după-amiază, moartea caporalului Mădălin Stoica, în urma unui atac asupra unei patrule românești care executa o misiune în regiunea Kandahar din Afganistan. În același incident au fost răniți caporalul Ionel Buzea și fruntașul Ionel Toma. 


Ei au primit îngrijiri medicale, fiind evacuați pe calea aerului la spitalul militar din Kandahar. Vestea morții subofițerului buzoian s-a dus repede printre actualii și foștii colegi din unitatea de transmisiuni din Bariera Ploiești, unde Mădălin era încadrat ca sanitar. Dacă unii încearcă să își explice dinamica deflagrației, care deși doar i-a rănit ușor pe doi dintre militari i-a fost fatală lui Mădălin, alții se întreabă, retoric, de ce tocmai el, scrie vremeanoua.ro


Comentează știrea

Popa
16 septembrie 2017
Pensie nesmțită !!!!!

Ăsta era unul din oamenii ,care în viziunea politicienilor noștri câștigă banii degeaba și obține o pensie nesimțită!!!!!Dumnezeu să-l odihnească în pace și poate acolo unde se duce să nu mai întâlnesscă astfel de oameni inconștienți !!!!

Daniel
16 septembrie 2017
MAp.N o batjocoră !!!!!!!

Cât sunt în viață vă bateți joc de ei "stat român !!!Rușine celor care îi conduc !!!!

Lex
16 septembrie 2017
Pensii

Invitam toti politicieni atat de abili in lupta de a denigra ARMATA ,sa lupte in coditii reale pe salariul mimim pe ecpnomie.Sincere condoleante bravului nostru camarad.P.S Cuget liber un cotidian alaturi de ARMATA felicitari.!!!

a-mirabilis
17 septembrie 2017
ranita cu bombaneli

Cam ,,rusinica''pentru unii postaci care profita de astfel de nenorociri, militari cazuti la datorie sau mutilaati,,pentru a revendica drepturi salariale si pensii mai mari.Nu cred ca este moral ca solda sau pensia sa fie cuantificata in functie de numarul mortilor,ranitilor,si mutilatilor.Nu toti care sunt in armata au arma in pozitia de tragere.Unii o tin in banduliera ,altii o au la picior,altii nici nu stiu pe unde au pus-o.Asa ca intai convingeti politicienii de utilitatea armatei ,de riscuri ,si apoi selectati 3-4 militari civilizati nu civili militarizati ,umpleti-le ranita cu argumente,nu bombaneli, si trimitet-i la comisia militara parlamentara,al carei membru este acum si ,independentul ,solitarul amiral in rezerva ,Chitac,

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8051 secunde