Militarii vor fi obligați să poarte ținuta de oraș

923
2
Militarii  vor fi obligați  să poarte  ținuta de oraș - militarii-1518624522.jpg
Ministrul Apărării Naționale a modificat ordinul care le permitea militarilor să vină și să plece în civil la unitățile militare. Modificarea impune pentru militari obligativitatea ținutei de oraș prin modificarea articolului 211 din normativul (RG1) ce reglementează purtarea uniformei militare.

"Vreau să vă spun că a provocat o oarecare rumoare și mă aștept să provoace și mai multă din momentul în care va fi pus în aplicare, pentru că eu spun așa - și o să o repet, cu riscul de a-mi atrage antipatii: în momentul în care ai decis să îmbrățișezi cariera militară, ți-ai asumat printre altele și această haină militară care te onorează", a declarat Mihai Fifor, ministrul Apărării Naționale, la RRA.

Astfel se revine la purtarea obligatorie a uniformei de către militari spre și de la unitățile unde își desfășoară activitatea. Regulamentul de ordine interiorară (RG1) a fost modificat după 2007, permițându-le militarilor să se schimbe și să poarte ținută civilă spre și de la unitățile lor militare.

Comentează știrea

costy
15 februarie 2018
operator pc

Clar, cea mai buna oferta de lucru la domiciliu! Venim acum cu aceasta oferta exceptionala de lucru la domiciliu, cu castiguri sigure intr-o activitate deosebit de placuta si interesanta, in timpul liber, fara stres, fara obligatii. Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Fost ofiter
15 februarie 2018
Portul uniformei

Foarte bine!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.328 secunde