Militarii răniți în accident, la terapie intensivă. Apel pentru donare de sânge

1732
1
Militarii răniți în accident, la terapie intensivă. Apel pentru donare de sânge - militarii-1485449797.jpg

Articole de la același autor

Aviatorii militari și civili de la bazele aeriene constănțene au lansat un apel umanitar către posibili donatori de sânge, pentru cei doi militari de la Baza aeriană 86 Fetești "Lt. aviator Gheorghe Mociorniță", care au suferit traume majore, miercuri, într-un accident rutier în apropiere de Cernavodă. Apelul a fost lansat la sugestia comandorului Tudorel Duță, comandantul Bazei Militare de Elicoptere Tuzla.

Potrivit medicilor, generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, comandantul Bazei Aeriene Fetești, împreună cu plutonierul major Dan Nica, răniți în accidentul rutier de pe raza localității Ștefan cel Mare, au o evoluție bună și nu vor fi transportați la București. "Cei doi vor rămâne aici, pe terapie intensivă. Evoluția este oarecum bună și nu se pune problema transportului la București", a precizat Mihnea Avram, directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. De asemenea, cei doi militari au fost operați.

"Aceștia au fost supuși investigațiilor de specialitate și au suferit intervenții chirurgicale complexe. Nu s-a pus problema de amputație de membre, iar evoluția este favorabilă postoperator, în ambele cazuri. Personalul medical depune toate eforturile pentru recuperarea celor doi pacienți", au mai transmis reprezentanții Spitalulului Județean Constanța.  

Comentează știrea

....
27 ianuarie 2017
....

la cati angajati are MAPN nu ii vad rosul acestei stiri

Pagina a fost generata in 0.4055 secunde