Militarii de la IJJ Constanța, ajutoarele lui Moș Crăciun

381
2
Militarii de la IJJ Constanța, ajutoarele lui Moș Crăciun - jandarmimoscraciun-1387887344.jpg

Articole de la același autor

Zilele acestea Moș Craciun a împărțit zeci de cadouri copiilor cadrelor din Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța. Astfel, începând de sâmbătă, copiii angajaților Inspectoratului Județean de Jandarmi au fost vizitați de Moș Crăciun. Mai întâi a poposit la subunitatea din Medgidia, în data de 21 decembrie, iar mai apoi, în subunitățile din Cernavoda, Constanța și Mangalia, în data de 23 decembrie.

Întregul periplu s-a încheiat în data de 24 decembrie, la subunitatea din Neptun, unde, în jurul orei 10.00, moșul a fost așteptat cu nerăbdare și mari emoții de către copiii cadrelor de aici. În călătoria lui, Moșul nu a sosit cu obișnuita lui sanie, ci cu o mașină de intervenții a jandarmilor. El a fost ajutat în importanta sa misiune de câte un echipaj de intervenție al jandarmilor care i-au asigurat "paza și protecția" atât pe parcursul deplasării dar și pe parcursul derulării operațiunii de distribuire a cadourilor. Rând pe rând, toți copiii și-au primit cadourile, s-au fotografiat cu Moș Crăciun și l-au asigurat că vor fi cuminți în continuare, pentru ca el să vină și anul viitor.

De menționat faptul că sosirea lui Moș Crăciun a fost posibilă datorită ajutorului oferit de I.P.A. (International Police Association) Regiunea 3 Constanța, pentru copiii de până la 10 anișori ai membrilor asociației, care lucrează în Jandarmerie, dar și prin grija colegilor IJJcare s-au transformat în spiriduși ai moșului contribuind astfel la desăvârșirea bucuriei celor mici.


Comentează știrea

chocolate hermes bags
18 mai 2014
chocolate hermes bags

hermes usa reisen Stiri Eveniment : Militarii de la IJJ Constanța, ajutoarele lui Moș Crăciun | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online chocolate hermes bags http://www.mejlskovgaard.dk/all-about-the-chocolate-hermes-bags-kelly-bag.aspx

MBT Kaya Shoes
5 iunie 2014
MBT Kaya Shoes

mbt schuhe nama black Stiri Eveniment : Militarii de la IJJ Constanța, ajutoarele lui Moș Crăciun | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Kaya Shoes http://www.lapress.org/mbtshoesonline/mbt-shoes-sport.asp

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Idei de cadouri pentru prieteni
Pagina a fost generata in 0.4425 secunde