Militari din șase țări, la exercițiul "Platinum Eagle" de la Babadag

3759
Militari din șase țări, la exercițiul

Articole recomandate

Marți, 10 septembrie, la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă al Forțelor Terestre Române din Babadag, s-a desfășurat ceremonia de deschidere a exercițiului multinațional "Platinum Eagle 19.2". 


Alături de cei aproximativ 300 de militari, la ceremonie au fost prezenți șeful de Stat Major al Brigăzii 9 Mecanizată "Mărășești", colonel Marian Niculae, și locțiitorul comandantului Regimentului 307 Infanterie Marină, locotenent colonel Marius Gheorghescu. 
După intonarea imnurilor de stat ale celor șase țări participante la exercițiu (Bulgaria, Georgia, Republica Moldova, România, Statele Unite ale Americii și Ucraina), colonelul Marian Niculae a prezentat scopul și obiectivele exercițiului și a urat mult succes în activitățile de instruire ce vor urma. 


XXX 
În perioada 9 - 20 septembrie, 85 de militari din Armata României se instruiesc în comun cu aproximativ 200 de militari din Bulgaria, Georgia, Republica Moldova, Statele Unite ale Americii și Ucraina, la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă al Forțelor Terestre Române, din Babadag, județul Tulcea, în cadrul modulului de pregătire "Platinum Eagle 19.2", parte a exercițiului multinațional "Black Sea Rotational Force" 19 (BSRF 19). 
Locotenent Mirela CĂPÎLNEAN 
Ministerul Apărării Naționale - Forțele Terestre Române




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3734 secunde