€ 4.6975
£ 5.3305
$ 4.1192

Mai multe ştiri online:

Militar român, medaliat de armata americană!

Ştire online publicată Miercuri, 12 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Un militar român a fost medaliat de armata americană, în urma participării sale la exercițiul "Saber Guardian" din 2017, a anunțat Ministerul Apărării Naționale (MApN).Festivitatea de premiere a avut loc la sediul comandamentului Diviziei 4 Infanterie ''Gemina''.

Locotenentului Victor Bogdan Bila i-a fost conferită distincția 'The Army Achievement Medal' de către colonelul Glenn Schmick, comandantul Brigăzii 18 Poliție Militară din Statele Unite ale Americii, drept recunoaștere față de implicarea și sprijinul pe care acesta l-a acordat trupelor americane în timpul exercițiului ''Saber Guardian'' din anul 2017, precizează MApN, pe pagina de Facebook, scrie Agerpres.

Colonelul Glenn Schmick a declarat că tânărul locotenent este un etalon când vine vorba de ofițerii români, argumentând că militarii americani, care au luat parte la respectivul exercițiu, când aud de România, se gândesc la camaradul Victor Bogdan Bila, potrivit MApN.

''Aceasta este familia mea'', a spus locotenentul Victor Bila, arătând spre camarazii săi din sală, atunci când a fost întrebat dacă la acest eveniment este prezentă familia sa.

Militarul face parte din Batalionul 400 Sprijin ''Feleacu'', unitatea de sprijin logistic a Diviziei 4 Infanterie ''Gemina''.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Cultură-Educație
joi, 17 ianuarie Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor 2129 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor
Fun
marti, 15 ianuarie Foto : Horoscop 1593 vizite, 0 comentarii Horoscop
Economie
luni, 14 ianuarie Foto : Afacerea „corveta multifuncțională“  - un scandal cât Marea Neagră 1225 vizite, 0 comentarii Afacerea „corveta multifuncțională“ - un scandal cât Marea Neagră
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8093 secunde