Mai multe ştiri online:

Militar român, medaliat de armata americană!

Ştire online publicată Miercuri, 12 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Un militar român a fost medaliat de armata americană, în urma participării sale la exercițiul "Saber Guardian" din 2017, a anunțat Ministerul Apărării Naționale (MApN).Festivitatea de premiere a avut loc la sediul comandamentului Diviziei 4 Infanterie ''Gemina''.

Locotenentului Victor Bogdan Bila i-a fost conferită distincția 'The Army Achievement Medal' de către colonelul Glenn Schmick, comandantul Brigăzii 18 Poliție Militară din Statele Unite ale Americii, drept recunoaștere față de implicarea și sprijinul pe care acesta l-a acordat trupelor americane în timpul exercițiului ''Saber Guardian'' din anul 2017, precizează MApN, pe pagina de Facebook, scrie Agerpres.

Colonelul Glenn Schmick a declarat că tânărul locotenent este un etalon când vine vorba de ofițerii români, argumentând că militarii americani, care au luat parte la respectivul exercițiu, când aud de România, se gândesc la camaradul Victor Bogdan Bila, potrivit MApN.

''Aceasta este familia mea'', a spus locotenentul Victor Bila, arătând spre camarazii săi din sală, atunci când a fost întrebat dacă la acest eveniment este prezentă familia sa.

Militarul face parte din Batalionul 400 Sprijin ''Feleacu'', unitatea de sprijin logistic a Diviziei 4 Infanterie ''Gemina''.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Cultură-Educație
luni, 18 martie Foto : SIMULARE BAC 2019. Ce subiecte au primit elevii la proba de limba română 17031 vizite, 0 comentarii SIMULARE BAC 2019. Ce subiecte au primit elevii la proba de limba română
Sport
ieri, ora 10:18 Foto : Doliu în sportul constănțean. A murit un mare arbitru 6112 vizite, 0 comentarii Doliu în sportul constănțean. A murit un mare arbitru
Actual
marti, 19 martie Foto : Român "angajat" ca sclav personal pentru fiul unui milionar din Anglia 5291 vizite, 0 comentarii Român "angajat" ca sclav personal pentru fiul unui milionar din Anglia
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 4.0437 secunde