Mii de produse pirotehnice, confiscate de polițiștii constănțeni

243

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Constanța i-au depistat, ieri, pe raza pieței agro-alimentare din zona Abator, din municipiul Constanța, pe Elvis Florin Iusein, în vârstă de 27 de ani, din Constanța, și pe Camelia Nițu, în vârstă de 39 de ani, din Eforie Nord, care ofereau spre comercializare 3.317 obiecte pirotehnice din clasa F1-F2.

Întreaga cantitate de produse pirotehnice a fost ridicată în vederea confiscării, iar pe numele celor două persoane a fost întocmit dosar penal. Cei doi vindeau artificiile în mod ilegal, pe o tarabă improvizată.

v v v

Săptămâna trecută, polițiștii au constatat aproape 161 de infracțiuni, au aplicat 29 de sancțiuni contravenționale, au confiscat 10.305 kg de articole pirotehnice, în valoare de peste 230.000 de lei, și au retras cinci autorizații.

Poliția Română, prin Direcția Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, acționează la nivel național, în perioada 15 noiembrie 2016 - 4 ianuarie 2017, pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislației privind obiectele pirotehnice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.603 secunde