Mii de constănțeni, verificați de Poliție. Iată câți au fost amendați!

Marţi, 24 Noiembrie 2020, 18:43
115
În contextul instituirii măsurii carantinei zonale în municipiul Constanța, timp de două săptămâni, polițiștii și jandarmii constănțeni sunt mobilizați zi de zi în misiuni de verificare a măsurilor dispuse. Forțele de ordine acționează prin reorientarea dispozitivelor fixe în dispozitive mobile, dinamice, flexibile, menite să supravegheze în mod activ o suprafață cât mai mare, într-un interval de timp determinat. În intervalul luni, 23 noiembrie – marți, 24 noiembrie, la nivelul municipiului Constanța, forțele de ordine au verificat 3.527 de persoane și 2.229 de autovehicule. Totodată, au fost aplicate 126 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 22.000 de lei.

Reamintim că pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu / adeverința eliberată de angajator.

Declarația pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele și prenumele, data nașterii, adresa locuinței/gospodăriei/locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura.Pagina a fost generata in 0.333 secunde