Mai multe ştiri online:

Mii de bunuri de contrabandă, confiscate de oamenii legii

Ştire online publicată Miercuri, 26 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au descoperit peste 1.800 articole textile, susceptibile a fi contrafăcute, pe care o femeie domiciliată pe raza județului Botoșani a încercat să le introducă ilegal în țară.


În data de 26.09.2018, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au desfășurat acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse contrafăcute, fiind selectate pentru control mai multe mijloace de transport, printre care și un autocar ce venea din Turcia.


Cu ocazia controlului amănunțit efectuat, polițiștii de frontieră au descoperit în cala autocarului, cantitatea totală de 1.815 articole textile, bunuri inscripționate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.


La cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că posesorul bunurilor este o femeie în vârstă de 39 de ani, domiciliată pe raza județului Botoșani. Persoana în cauză a declarat că transporta bunurile pentru o persoană a cărei identitate nu o cunoaște, nu deține documente de proveniență pentru acestea și nu știa că sunt susceptibile a fi contrafăcute.


Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de 132.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.


Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”punerea în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare” faptă prevăzută și pedepsită de art. 90, alin.1, lit b din Legea 84/1998, cu modificările și completările ulterioare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8621 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4041 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2961 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.719 secunde