Mihail Vlasov, eliberat condiționat

169
2
Mihail Vlasov, eliberat condiționat - mihailvlasov-1509710066.jpg

Articole recomandate

Fostul președinte al Camerei de Comerț a României, Mihail Vlasov, a fost eliberat condiționat. Magistrații Tribunalul Vaslui au dispus eliberarea lui, iar decizia este definitivă.



Judecătorii au respins contestațiile depuse de către procurori la decizia eliberării condiționate emisă de către Judecătoria Vaslui pe 20 septembrie, informează Agerpres.

Mihail Vlasov a fost condamnat definitiv în luna iunie a anului 2015, de Înalta Curte de Casație și Justiție la 5 ani închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Inițial, Vlasov fusese condamnat în februarie de Curtea de Apel București la 4 ani închisoare cu executare, însă Instanța supremă a admis apelul declarat de DNA și a mărit pedeapsa la 5 ani închisoare.

Vlasov a fost găsit vinovat pentru trafic de influență după ce a fost prins în flagrant de procurorii anticorupție, imediat după ce primise 200.000 de euro de la un om de afaceri.

Ulterior, Vlasov a fost judecat într-un alt dosar, fiind acuzat de dare de mită, după ce a făcut presiuni pe lângă un parlamentar pentru ca instituția Registrului Comerțului să fie trecută, printr-o lege, din subordinea Ministerului Justiției în cea a Camerei de Comerț și Industrie a României, pe care Vlasov o conducea. În cel de-al doilea dosar, Mihail Vlasov a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare. Cele două condamnări au fost contopite, rezultând o pedeapsă finală de 5 ani și 8 luni de închisoare. El a executat doi ani și trei luni în regim de detenție la Penitenciarul Vaslui, a stat o lună în arest preventiv și alte două luni în arest la domiciliu.



Comentează știrea

maidanezul de serviciu
3 noiembrie 2017
si asta...?

inca un bandit in libertate.

Gigi
3 noiembrie 2017
Si daca ...

...se gandeste cineva , patriot , sa-i traga un glonte in ceafa lata ?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6667 secunde