Mihail Vlasov, condamnat la doi ani de închisoare cu executare

154
Mihail Vlasov, condamnat la doi ani de închisoare cu executare - mihailvlasov-1480089826.jpg

Articole recomandate

Mihail Vlasov, fost președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, a fost condamnat definitiv vineri de Înalta Curte de Casație și Justiție la doi ani închisoare cu executare, în dosarul privind promovarea în Parlament a unui proiect de lege care se referea la trecerea Registrului Comerțului de la Ministerul Justiției la CCIR.


Inițial, în aprilie, Mihail Vlasov a primit o decizie de achitare la Curtea de Apel București, însă magistrații de la instanța supremă au admis apelul DNA și au dispus condamnarea lui Vlasov.

În prezent, Mihail Vlasov se află în detenție, el fiind condamnat definitiv într-un alt dosar, în iunie 2015, la cinci ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență, transmite Realitatea.net.

Avocat în Baroul Iași și fost președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihail Vlasov a fost trimis în judecată de DNA în iunie 2015 pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

El este acuzat că i-a solicitat fostului deputat Mircea Grosaru să îi susțină interesele prin promovarea unui proiect de lege care prevedea trecerea Registrului Comerțului de la Ministerul Justiției la CCIR. De asemenea, Vlasov ar fi încercat să influențeze mai mulți parlamentari — Florin Iordache, Alina Gorghiu și Aurel Vainer — în vederea semnării și susținerii proiectului de lege.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Martie 2014
Stire din Eveniment : Mihail Vlasov a fost arestat preventiv
Pagina a fost generata in 0.4581 secunde