Mihai Milea, asasinul bătrânului homosexual, a fost prins în Anglia

2356
Mihai Milea, asasinul bătrânului homosexual, a fost prins în Anglia - 629a3f6a067e5759698767345398ace6.jpg
Mihai Milea, asasinul bătrânului care a fost ucis în luna mai, la Constanța, a fost prins, ieri, în Anglia și urmează să fie adus în România. El fusese dat în urmărire internațională. Anchetatorii au ajuns la concluzia că cel care l-a ucis pe Victor Profir este un tânăr din Călărași. Cu toate acestea, Mihai Milea, de 26 de ani, a reușit să-și piardă urma, iar după comiterea crimei a fugit din România. Totuși, judecătorii au emis mandat de arestare în lipsă. Pe de altă parte, Mihai Milea este acuzat că, la data de 25 septembrie 2010, a mai comis o crimă în Franța.
Amintim că în dimineața zilei de 26 mai 2010, un bărbat de 72 de ani, din București, a fost găsit fără viață, cu gâtul tăiat în apartamentul său de vacanță dintr-un bloc din Constanța.
Victor Profir a fost găsit mort de un prieten care a venit în vizită la malul mării. Pentru a intra în casă, polițiștii au forțat ușa apartamentului 39, situat în blocul BM 17, de pe strada Pescarilor, din Constanța. Anchetatorii au descoperit cadavrul bătrânului sub pat. Printre altele, oamenii legii au ajuns la concluzia că bătrânul era homosexual.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2621 secunde