Mihai Fifor, mesaj important despre majorarea punctului de pensie

1077
Mihai Fifor, mesaj important despre majorarea punctului de pensie - 16752513-1567339167.jpg

Articole recomandate

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat duminică, la Mamaia, că majorarea punctului de pensie este un act de dreptate, el subliniind că pensionarii primesc ceea ce merită, "niciun leu în plus sau în minus", scrie Agerpres.

"Majorarea punctului de pensie este un act de dreptate. (...) Acest guvern a reparat niște nedreptăți pentru că trebuie să ne uităm în urmă și să ne gândim de unde am plecat și de unde am luat țara asta când am promis să guvernăm și ce am promis la oameni și ce au crezut oamenii despre noi. Ne-am săturat în fiecare an să auzim același lucru: 'nu o să faceți, mințiți lumea, nu sunt bani, nu se poate'. Iată că se poate, iată că prin muncă serioasă și prin responsabilitate se poate. Noi reparăm acum. Vă dăm ceea ce dumneavoastră meritați, niciun leu în plus sau în minus. Este munca dumneavoastră. Noi nu facem altceva decât să venim și să o răsplătim, cu speranța că desigur unii dintre cei care afară urlă și înjură vor găsi resurse și înțelepciune să ne dea și nouă pensia", a afirmat Fifor, la Conferința Organizației Pensionarilor din partid, care are loc la Centrul Expozițional Mamaia.

El a adăugat că "țara trebuie guvernată și mâine, și peste 10 ani", iar "greul" vine de acum înainte

"L-am auzit pe Eugen (Teodorovici, ministrul Finanțelor n.red.) cu îngrijorări, zile la rând discutând cu doamna prim-ministru. Abia acum vine greul. Abia de acum trebuie să știm să guvernăm țara asta, că măsurile le-am luat, important este să și susții. Pentru că nu este de ajuns să le dai astăzi pe 1 septembrie oamenilor ce li se cuvine, trebuie să poți să dai lucrul acesta și din ianuarie, și din 2020 și din 2021. Vă întreb: pe mâinile cui să dăm țara asta? Unora care spun: 'ia să plecați voi, nu să venim noi'? Bine, plecăm, și? 'Păi, noi nu am vrea să intrăm la guvernare'. Și vă întreb : cui să dăm țara asta? Nu e de ajuns că de doi ani și jumătate guvernăm sub asediu. Nu a fost o zi de liniște pentru români, pe un program pe care dumneavoastră l-ați votat", a spus Fifor, citat de Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5077 secunde