Migranți ascunși în automarfar, opriți la frontieră

137
Migranți ascunși în automarfar, opriți la frontieră - dddd-1583141664.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, în urma desfășurării unei acțiuni comune pe linia combaterii migrației ilegale cu polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timișoara, au descoperit ascunși în interiorul unui automarfar douăzeci de cetățeni străini, care încercau să iasă ilegal din țară. Conform documentelor de însoțire a mărfii, șoferul transporta role textile pe ruta Turcia - Polonia.

Polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt din cetățeni din Siria, Irak, Egipt și Palestina, grupul fiind format din 17 bărbați și 3 minori, solicitanți de azil. De asemenea, s-a mai stabilit că adulții au vârste cuprinse între 18 și 37 de ani, iar minorii între 13 și 16 ani și intenționau să ajungă în vestul Europei.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru șoferul automarfarului și de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetățenii străini descoperiți ascunși, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5531 secunde