"Microbuzele sardele", luate "la rost" de polițiștii de la Rutieră

218
1

Articole recomandate

De cele mai multe ori, începutul de săptămână este o adevărată aventură pentru călătorii care trebuie să ajungă în sudul litoralului. Aglomerație, îmbrânceli, amenințări ... și lista poate continua. Astăzi, însă, dimineața a început altfel. După ce călătorii s-au înarmat cu răbdare și au așteptat minute în șir microbuzele, acestea au trecut fără să oprească în stații pentru că "sunt polițiștii în trafic și văd că oamenii stau în picioare, înghesuiți ca sardelele".

Un cititor al cotidianului Cuget Liber ne-a semnalat că încă de la primele ore ale dimineții șoferii de pe microbuzele care fac legătura între Mangalia - Costinești - Constanța, pline până la refuz, s-au jucat cu nervii navetiștilor, neoprind în stații, știind de controlul oamenilor legii.

În cele din urmă, când un șofer "binevoitor" a oprit și a luat călătorii din stații după zeci de minute de așteptare, a fost oprit de polițiști, în dreptul stațiunii Eforie Nord, și amendat pentru că a depășit numărul maxim de călători admiși. 

Comentează știrea

xxl
26 mai 2014
aglomeratie

bravo! Bine ca i-ati vazut doar pe aia de pe Mangalia. Da' pe dragalashii de pe Constanta - Techirghiol cind o sa-i vedeti!? E vorba de muhaelele de la firma Timona...Aaaa?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2932 secunde