MICROBUZE SCOASE DE PE TRASEU, DUPĂ UN CONTROL AL OPC CONSTANȚA: "SE RUPEAU BUCĂȚI DIN ELE!"

3687
3
MICROBUZE SCOASE DE PE TRASEU, DUPĂ UN CONTROL AL OPC CONSTANȚA:

Articole de la același autor

OPC a verificat ieri microbuzele maxi taxi din Constanța și a scos de pe traseu cinci dintre acestea. Starea în care se aflau era de-a dreptul revoltătoare! "Se rupeau bucăți din ele, iar cauciucurile erau distruse, în ciuda faptului că inspecția tehnică periodică era la zi", a explicat  șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu.



De asemenea, inspectorii au mai luat la puricat și autobuzele RATC, mergând, la ora 3 dimineața, în garajul în care se aflau mașinile, pentru a verifica starea acestora înainte de a pleca pe traseu.  


"Nu am ales să sancționăm, pentru că îmi doresc mai tare ca firmele să aibă capital să investească în autovehicule, pentru ca acestea să nu fie niște sicrie pe roți, cu care merg copiii noștri, a mai spus Horia Constantinescu. "


Comentează știrea

Danela
15 martie 2018
ITP

Sesizati oranele competente privitor la inspectia tehnica. Statia care a pus parafa cu acceptul sa fie desfiintata! Ca mor ei cu sicriele lor nu ar fi o problema, dar omoara oamenii nevinovati, atat pasagerii cat si alti paticipanti la trafic. Puscarie pe viata merita toti, incepand de la sofer pana la patron si cei de la statia ITP.

Cetatean
15 martie 2018
Maxi taxi 304,302

Aceste cosciuge de la Gms merg fara acte de traseu nerespectand un grafic orar si pe deasupra fara a emite bilete de calatorie fraudand cu buna stiinta locuitorii orasului si periclitand viata calatorilor sub stapanirea unui puscarias ce isi ia banii la negru TILICA SORIN coordonator GMS liniile 305,304,302 sclavul clanului BABINCIUC!

Stamate
16 martie 2018
Gms

Verificati gms-urile din palazu mare si tomis plus !! Masinile alea arata de parca ar fi vazut centura Kabulului 20 de ani . Jos Fagadau !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.389 secunde