€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

MICROBUZE SCOASE DE PE TRASEU, DUPĂ UN CONTROL AL OPC CONSTANȚA: "SE RUPEAU BUCĂȚI DIN ELE!"

Ştire online publicată Joi, 15 Martie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
OPC a verificat ieri microbuzele maxi taxi din Constanța și a scos de pe traseu cinci dintre acestea. Starea în care se aflau era de-a dreptul revoltătoare! "Se rupeau bucăți din ele, iar cauciucurile erau distruse, în ciuda faptului că inspecția tehnică periodică era la zi", a explicat  șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu.De asemenea, inspectorii au mai luat la puricat și autobuzele RATC, mergând, la ora 3 dimineața, în garajul în care se aflau mașinile, pentru a verifica starea acestora înainte de a pleca pe traseu.  


"Nu am ales să sancționăm, pentru că îmi doresc mai tare ca firmele să aibă capital să investească în autovehicule, pentru ca acestea să nu fie niște sicrie pe roți, cu care merg copiii noștri, a mai spus Horia Constantinescu. "


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3763 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1112 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.821 secunde