Microbuz răsturnat. Șoferul, transportat la Spitalul Județean

338

Articole de la același autor

Nu a respectat semnificația indicatoarelor și a provocat un accident rutier. Protagonistul este un bărbat de 44 de ani, din Constanța, iar accidentul s-a petrecut vineri noapte, în jurul orei 23.00. 


Potrivit anchetatorilor, șoferul se deplasa pe strada Ștefan Mihăileanu, dinspre strada Ni-colae Iorga, către strada Țepeș Vodă. În momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Călugăreni, bărbatul nu a oprit la STOP și a intrat în coliziune cu un microbuz de pasageri care circula regulamentar. Mașina era condusă de un bărbat de 28 de ani. În urma impactului violent, microbuzul s-a răsturnat. Din fericire, în mașină nu se afla decât șoferul. În urma impactului, acesta a suferit leziuni. 


La fața locului au ajuns polițiștii de la Rutieră și cadrele medicale. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Ur-gență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale. Agenții de la Rutieră i-au testat pe șoferi cu aparatul Drager și au stabilit că niciunul nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan. 


În acest caz, s-a deschis dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii incidentului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Grav accident rutier. Cinci victime!
Pagina a fost generata in 0.5117 secunde